Cultuur

Stephaniestruijklight
Stephanie Struijk • 17 december 2017

Vorig jaar ging bij singer-songwriter Stevie Ann het roer om. Samen met Daniël Lohues reisde ze door de VS en kwam er daar achter dat Nederlandse liedjes haar beter pasten dan Engelse. En dus werd de internationale artiestennaam publiekelijk ingeruild voor haar meisjesnaam. En… leverde ze een prachtplaat Nederlandstalige liedjes af onder de naam ‘Nieuwe Maan’.

Lees meer
Kik Joris Linssen Caramba Lighter
Joris Linssen & Caramba • 7 januari 2018

Joris Linssen & Caramba komen voor de vijfde keer naar Tiengemeten. En terecht. Iedere voorstelling van deze groep is verrassend leuk en tegelijkertijd vertrouwd omdat Joris en consorten niet rusten voordat de zaal één deinende golf van geluk en plezier is.

Lees meer
Rogerroger
Roger Roger / Rod Picott • 4 maart 2018

Het duo Roger Roger bestaat uit de tweeling Lucas en Madeline. Ze komen uit Winnipeg in Canada en ze groeiden op in een muzikaal nest. De opnamestudio was van kinds af aan hun tweede thuis want papa was een bekende producer (Lloyd Peterson). De band Roger Roger begint net. Dat geldt niet voor Rod Picott uit Nashville. Deze singer-songwriter timmert al jaren aan de weg.

Lees meer
Tobycloserlight
TOBY en band • 18 maart 2018

De charismatische singer-songwriter en gitariste Toby Beard, afkomstig uit Perth in West-Australië, zou wel eens dé ontdekking van dit wintertheater kunnen worden. Live maakt ze, met steeds wisselende bands, grote indruk: passie, rauwe energie en nooit een saai moment. En ze kan zingen als de beste.

Lees meer