Dayna Kurtz • 12 maart 2017

DIT CONCERT IS UIVERKOCHT. 

Wij zijn groot fan van Dayna Kurtz. Alleen daarom al zijn we superblij dat La Kurtz bereid is voor de tweede keer een concert te geven op Tiengemeten. Deze intieme middag is de laatste show van haar korte Hollandse tour waarin ze ook de veel grotere zalen van Paradiso, Paard van Troje en Tivoli aandoet! 

Dayna Kurtz is een Amerikaanse singer-songwriter die al jaren intensief tourt en alles geeft op het podium. Haar stem is warm, krachtig en intens en grijpt enorm aan. Ook haar (slide)gitaarspel is indrukwekkend. Maar ja, wij zijn natuurlijk niet objectief… 

Feit is wel dat ze sinds het uitbrengen van haar laatste bejubelde CD ‘Rise and Fall’ ook in ons land weer flink in de lift zit. De concerten in de grotere zalen getuigen daarvan. Haar plan is om in het voorjaar 2017 een live-album uit te brengen. Maar mocht dat niet lukken, is er niks aan de hand. Kun je gewoon heel dichtbij komen genieten van een real live Dayna Kurtz en gitarist Robert Mache.

Video: You'll Allways Live Inside of Me

Video: I'ts How You Hold Me

Video: Reconside Me (Vrije Geluiden) 

Kaarten bestellen

Kaarten kunt u bestellen via de blauwe bestelknop op deze pagina. De verkoop gebeurt via een beveiligd scherm van Ticketscript. Alle kaarten zijn inclusief bootretour naar en vanaf Tiengemeten. Entree € 22,50, inclusief bootretour. Boottocht met een speciale salonboot (niet met de veerpont).

De voorstelling begint om 15.00 uur. Geen toegang onder de 12 jaar en geen huisdieren.