Campinginfo

Op Tiengemeten mag alleen in tenten worden gekampeerd, vouwwagens en caravans zijn niet toegestaan. Want auto’s mogen het eiland niet op. De camping heeft ook geen vaste standplaatsen of seizoenplaatsen.

Reserveren is noodzakelijk, vooral in de weekenden. Als u het formulier op de website invult, weet u binnen 24 uur of er plaats is. Reserveren is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De camping is geopend van 1 april tot 1 november.

Het kampeerterrein bestaat uit twee delen: het Natuurkampeerterrein en de kampeerweide. Het Natuurkampeerterrein ligt in een oude hoogstamboomgaard vlakbij de herberg en biedt plaats aan maximaal 15 tenten. Om in de boomgaard te mogen kamperen is het lidmaatschap van de Natuurkampeerterreinen nodig. Er zijn lidmaatschapskaarten (het zogenoemde Groene Boekje) te koop op de camping. Zonder deze kaart kunt u terecht op de kampeerweide.

Als u wilt reserveren graag het formulier invullen. U krijgt een bevestiging van uw reservering met informatie over onder andere bagagevervoer.

Camoping2933

Faciliteiten

In de herberg is een modern sanitairgedeelte met toiletten, douches en wastafels, gescheiden voor dames en heren. Bij de herberg is een afwasplaats met warm en koud water en een koelkast met een vrieskast. Verspreid over het terrein staan picknicktafels.

De herberg biedt dinerservice. Vanwege de 1,5 meter-regel is de dinercapaciteit extra beperkt. Reserveren is noodzakelijk. Ontbijten is niet mogelijk, wel kunt u versgebakken broodjes voor de volgende morgen bestellen. Van 12.00 tot 16.00 uur kunt u bestellen van de lunchkaart.

Zwemhaven

Op de kampeerweide is heel veel ruimte. Op dit veld mag ook gevoetbald, gevliegerd en gebarbecued worden.

Zwemmen kan in het haventje bij de camping. Het verdient aanbeveling om waterschoentjes te dragen omdat op de bodem scherpe voorwerpen als schelpen kunnen liggen. In verband met de sterke stroming is het niet verstandig ver de haven uit te zwemmen.

Haventjegeeldezelight

Donker en stil

Door het ontbreken van gemotoriseerd verkeer en straatverlichting zijn de nachten op Tiengemeten stil en donker. Soms zo donker dat de Melkweg te zien is. En vaak zo stil dat je de natuur in al haar facetten kunt horen. Om onze gasten optimaal te laten genieten van deze rust, zijn groepen van meer dan acht personen niet welkom op de camping.