Cultuur

Kieran Goss & Annie Kinsella • 27 januari 2019

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. Veel volksmuziek heeft er al geklonken in het wintertheater, maar nimmer hadden we Ierse muzikanten op het eiland. Dat gaan we in 2019 meteen rechtzetten met een gloedvol optreden van zanger-gitarist Kieran Goss en Annie Kinsella.

Kieran Gosslight

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brengen hun eerste officiële duoalbum 'Oh The Starlings' uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour.

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange.  Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium hebben ze hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken. 
Deze live shows inspireerde hen tot dit nieuwe duo album  'Oh, the Starlings’.  De release van dit album valt samen met de tour in Nederland in January 2019.  

Met liedjes, verhalen  en wonderschone harmonieën transporteren ze  de luisteraar naar een andere wereld, dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. 

 

Reasons to Leave

Reach Out

That's what Love is for