Cultuur

Kieran Goss & Annie Kinsella • 27 januari 2019

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. Veel volksmuziek heeft er al geklonken in het wintertheater, maar nimmer hadden we Ierse muzikanten op het eiland. Dat gaan we in 2019 meteen rechtzetten met een gloedvol optreden van zanger-gitarist Kieran Goss.

Kieran Goss Small1 1

Warme stem, toegankelijke liedjes (die doen denken aan James Taylor en Paul Simon) en natuurlijk een vriendelijke Ierse tongval. Kieran maakt muziek sinds zijn negende (toen kreeg hij een gitaar) en presenteert om de drie à vier jaar een CD met liedjes die er toe doen. Het werd nog leuker toen hij verkering kreeg met zangeres Annie Kinsella, waarmee de bedreven liedjesschrijver en charmante podiumpersoonlijkheid inmiddels is getrouwd. Het duo werkt momenteel aan een gezamenlijk album.

Tickets

Aanvang voorstelling 15.00 uur. Vervoer naar en vanaf het theater in de herberg met een speciale salonboot. Entree € 20,- inclusief bootretour. Kaarten koopt u via de groene Reserveer-knop op deze pagina. Lijken alle voorstellingen u interessant? Koop dan een passe-partout voor slechts € 117,50,- en u hebt zes leuke zondagmiddagen. Geen toegang onder de 12 jaar en geen huisdieren. 

Theatermaaltijd

Na afloop van de voorstelling serveren we voor maximaal 60 bezoekers een theaterbuffet à € 17,50. Reserveren voor deze maaltijd is noodzakelijk. Graag reserveren per mail: hans@herbergtiengemeten.nl

Theater en slapen in de herberg

Combineer deze voorstelling met een overnachting op Tiengemeten. Zaterdag 3-gangendiner, overnachting in luxe herbergkamer, ontbijt, lunchpakket, entree voorstelling en maaltijd na de voorstelling. Voor slechts € 220,- voor 2 personen. Informeer naar de beschikbaarheid bij hans@herbergtiengemeten.nl

Reasons to Leave

Reach Out

That's what Love is for