Cultuur

Stephanie Struijk • 17 december 2017

Vorig jaar ging bij singer-songwriter Stevie Ann het roer om. Samen met Daniël Lohues reisde ze door de VS en kwam er daar achter dat Nederlandse liedjes haar beter pasten dan Engelse. En dus werd de internationale artiestennaam publiekelijk ingeruild voor haar meisjesnaam. En… leverde ze een prachtplaat Nederlandstalige liedjes af onder de naam ‘Nieuwe Maan’.

Stephaniestruijklight

'Nieuwe Maan'

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. 

Stephanie: "Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en over de magie van geluksmomenten.”

In deze voorstelling staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn.

Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam.

‘Nieuwe maan’ gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daaruit voort kunnen komen. En het resultaat is onder andere een boeket wonderschone liedjes die gloedvol worden vertolkt.

Tickets

Aanvang voorstelling 15.00 uur. Vervoer naar en vanaf het theater in de herberg met een speciale salonboot. Entree € 22,50 inclusief bootretour. Kaarten koopt u via de groene Reserveer-knop op deze pagina. Lijken alle voorstellingen u interessant? Koop dan een passe-partout voor slechts € 120,- en u hebt zes leuke zondagmiddagen. Geen toegang onder de 12 jaar en geen huisdieren. 

Theatermaaltijd

Na afloop van de voorstelling serveren we voor maximaal 60 bezoekers een theaterbuffet à € 17,50. Reserveren voor deze maaltijd is noodzakelijk. Graag reserveren per mail: hans@herbergtiengemeten.nl

 

De Rivier

Nieuwe Maan

Stevie Ann: Simple twist of fate