Cultuur

Terug naar Tiengemeten 22/23 augustus 2020

‘Terug naar Tiengemeten’ biedt zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 de leukste festivalbandjes! In 2020 is de zesde editie van het kleinste (en leukste!) eilandfestival van Nederland en omstreken.

Bokkerstotaalshot

'Terug naar Tiengemeten’ richt zich niet op jongeren tot pakweg 30 jaar, maar is juist ingericht voor 40+ en ouder. En dan niet met optredens van vedetten van vroeger, maar met succesvolle artiesten van nu. Je gaat misschien wel terug naar het festivalgevoel van vroeger, maar niet met de muziek van toen. Daar zijn de back to seventies feesten voor. Dit jaar komen o.a. DeWolff, Bazzookas, Blackbird, Ruben Annink, Pjotr en Mell & Vintage Future naar Tiengemeten.

De formule’ muziek van vandaag voor de (groot)ouders van vandaag’ spreekt ook aan omdat het muziekprogramma is ingebed in een comfortabel buitenverblijf. De organisatie hecht aan luxe sanitair en aan voldoende zitgelegenheid op het grotendeels overdekte festivalterrein.  Het eilandfestival is weliswaar op zaterdag en zondag, maar overnachten op Tiengemeten is niet verplicht. Je kunt kiezen: in een tentje op de camping (inclusief ontbijt) of in je eigen bed. Er varen ieder uur en na de laatste shows op zaterdag en zondag pendelboten naar de vaste wal. Je kunt dus terug naar huis en zondag weer oversteken naar Tiengemeten voor de tweede festivaldag. En voor wie twee dagen te veel vindt: er zijn ook dagkaarten voor alleen zaterdag of zaterdag.

Alle info over het kleinste (en leukste) eilandfestival van de hele Benelux is te vinden op www.terugnaartiengemeten.nl Via deze website kunt u ook tickets bestellen. Er zijn per dag maximaal 500 kaartjes!