Vergaderen

Vlakbij de Randstad en toch in een compleet andere wereld. Veel bedrijven en instellingen vergaderen met plezier en succes op Tiengemeten. Haast en stress blijven aan de vaste wal, je kunt niets anders dan je schikken in het ontspannen eilandgevoel.

All-in aanbieding

Om de prijs hoeft u het niet te laten. We bieden een all-in vergaderarrangement voor een hele dag voor € 40,- per persoon. Deze aanbieding is inclusief de hele dagkoffie/thee, eilandkoek, tafelwater en versnaperingen. Luxe broodjeslunch met soep. Flip-over, beamer en zaalhuur. 

Tegen meerprijs kan uw vergadering worden uitgebreid of onderbroken met een huifkartocht, barbecue of een natuurwandeling met gids.

Teambuilding

Ook zijn er allerlei teambuilding-activiteiten mogelijk, variërend van een touwbrug maken en boogschieten tot vlotten bouwen en levend ganzenbord. Voor de outdoor-activiteiten werken we samen met De Groene Hartslag uit Reeuwijk. Dit bedrijf heeft veel ervaring met coachen en teambuilding in natuurgebieden en is wat dit type activiteiten betreft ook hofleverancier van Natuurmonumenten.

Zalen

Herberg Tiengemeten heeft een intieme vergaderruimte voor 8 personen en een grote zaal voor max 80 personen (congressen tot 100 personen).  Tussen 1 november en 1 april kan de grote herbergzaal exclusief voor vergaderingen/congressen of workshops worden gehuurd. Spreekgestoelte, podium, beamer, filmscherm en geluidsinstallatie zijn aanwezig. 

De congresgangers kunnen per salonboot rechtstreeks naar de herberg worden gevaren.

Meer informatie en/of reserveren? Mail naar hans@herbergtiengemeten.nl of bel 06-53489250