Annuleringsvoorwaarden

Als u uw boeking van een hotelkamer kosteloos wilt annuleren dan kan dit tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal 3 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, worden de kosten voor de eerste nacht in rekening gebracht. Boekt u meer dan 2 kamers dan geldt een annuleringstermijn van 14 dagen.

Groepsboekingen. Bij boekingen van meer dan twee kamers (zogenoemde groepsboekingen) kunt u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal 14 dag(en) voor aankomst wordt geannuleerd zullen de kosten voor de eerste nacht van alle gereserveerde kamers in rekening worden gebracht. Betreft het een (groeps)boeking van een arrangement en/of arrangementen, dan wordt bij te late annulering het arrangementsbedrag in rekening gebracht. U kunt tot 5 dagen voor aankomst maximaal 1 kamer of 1 arrangement kosteloos annuleren.

Annulering groepsboeking door het horecabedrijf. Bij boekingen van meer dan twee kamers (zogenoemde groepsboekingen) kan het horecabedrijf uw kamer- en/of restaurantreservering tot 28 dagen (4 weken) voor aankomst kosteloos annuleren indien het horecabedrijf niet (meer) in staat is de afgesproken diensten te leveren wegens bijvoorbeeld ziekte, personeelsgebrek of verkoop.

Bij gedwongen sluiting door overheidsmaatregelen (o.a. pandemie) zijn er bij groepsboekingen over en weer geen kosten verschuldigd.