Annuleringsvoorwaarden

Als u uw boeking van een hotelkamer kosteloos wilt annuleren dan kan dit tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal 3 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, worden de kosten voor de eerste nacht in rekening gebracht. Boekt u meer dan 2 kamers dan geldt een annuleringstermijn van 14 dagen. 

Annulering ivm gezondheid (‘Corona-blijft thuis’)

Als u uw boeking wilt annuleren wegens gezondheidsklachten die kunnen duiden op een Corona-besmetting, dan vinden we dat uiteraard een goede zaak. In principe brengen we dan geen kamerkosten in rekening. 

Wij constateren ook dat er veel meer ‘Corona gerelateerde annuleringen’ zijn bij een slechte weersvoorspelling en nauwelijks bij de verwachting van mooi weer. Annuleert u uw boeking 72 uur of korter voor uw aankomstdag, dan behouden we ons het recht voor bij de voorspelling van minder mooi weer de kosten voor de eerste nacht in rekening te brengen. (Een annuleringsverzekering is aan te bevelen!)

Voor groepsboekingen (meer dan twee kamers) geldt dat maximaal 1 kamer kosteloos kan worden geannuleerd vanwege Corona-gerelateerde gezondheidsklachten.